Elämäsi paras sijoitus – koulutus, jota ei kannata missata!

Kiinnostaako sijoittaminen, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai olet jo saanut hyviä kokemuksia sijoittamisesta ja haluaisit oppia aiheesta lisää? Hienoa, sillä Forssan Seudun Nuorkauppakamari järjestää maalis-huhtikuussa neljän luentokerran sarjan sijoittamisesta. Luennoitsijoina nähdään kova kattaus sijoitus- ja rahoitusalan ammattilaisia.

Koulutukset järjestetään Teamsin välityksellä ja ne ovat ilmaisia kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Jokainen luento muodostaa oman kokonaisuutensa, joten voit osallistua kaikkiin tai seurata vain itseäsi kiinnostavia aiheita.

30.3. Eveliina Rantanen & Mikko Saukko /OP Lounaismaa: sijoittamisen ABC
6.4. Jeremias Makkonen / Nordnet: sijoittaminen osakkeisiin
13.4. Panu Satama / Helsinki Capital Partners: rahastosijoittaminen
20.4. Hanna Lilja/Saku Välkki / Suomen Asuntoneuvojat: asuntosijoittaminen

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä!

Luento 1: Sijoittamisen ABC

Sijoituskoulun ensimmäisessä osassa lähdetään liikenteeseen sijoittamisen perusasioista. Miksi sijoittaminen kannattaa? Miten aloittaa? Millainen sijoittaminen sopii minulle? Koulutuksen saapuvat vetämään pääyhteistyökumppanimme OP Lounaismaan varainhoidon ammattilaiset Eveliina Rantanen ja Mikko Saukko. Hyppää linjoille ja otetaan yhdessä ensiaskeleet kohti vauraampaa tulevaisuutta!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Luento 2: Osakesäästäminen

Sijoituskoulun toinen osa keskittyy osakesijoittamiseen. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia osakestrategioita ja annetaan vinkkejä osakepoiminnan tekemiseen. Nordnetin asiantuntija Jeremias Makkonen käy läpi myös markkinoiden tilannetta ja antaa konkreettisia neuvoja osakesijoittamisen aloittamiseen. Jos siis osakesijoittaminen ja pörssi kiinnostavat, on tämä koulutus juuri sinulle sopiva!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Luento 3: Rahastosäästäminen

Mitä eroa on indeksirahastola, aktiivisesti hoidetulla rahastolla tai ETF:llä? Sijoituskoulun kolmannessa osassa käydään läpi rahastosijoittamisen eri vaihtoehtoja ja valitsemisperusteita. Koulutuksen saapuu vetämään Helsinki Capital Partnersin Panu Satama. Panu on luvannut antaa koulutuksen yhteydessä myös omia vinkkejään, joten tätä koulusta ei kannata ohittaa!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Luento 4: Asuntosijoittaminen

Millä eri keinoin asuntosijoittamista voi harrastaa? Mitä sijoitusasuntoa valitessa kannattaa ottaa huomioon? Tai miten yhtiölaina vaikuttaa sijoitukseen? Jos asunnot ja niihin sijoittaminen kiehtovat, on Sijoituskoulun viimeinen osa kuin sinulle tehty. Koulutuksessa Suomen Asuntoneuvojien Hanna Lilja tulee kertomaan omia näkemyksiään aiheesta sekä omasta matkastaan asuntosijoittamisen parissa.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Lisätietoa:

Koulutusvastaava: Saku Välkki, saku.valkki@jci.fi