Forssan Seudun Nuorkauppakamarissa tehdään tulevaisuuden talentteja

Forssan Seudun Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1968. Meillä on siis jo pitkät perinteet seutukunnalla. Forssan seudun nuorkauppakamari yhdistää yli 70 saman henkistä ihmistä ja tarjoaakin jo pelkän jäsenistön puitteissa hyvät verkostot. 

Vaikuta, verkostoidu ja vauhdista menestystäsi

Jos jäsenistömme pitäisi kuvailla Forssan Seudun Nuorkauppakamaria yhdellä sanalla, se olisi ystäväporukka. Tarjoamme Forssan seudun nuorille aikuisille tiiviin yhteisön, jossa he voivat kehittää itseään, tavata samanhenkisiä ihmisiä, kasvattaa verkostojaan, kansainvälistyä ja saada uusia kokemuksia.

Kamarimme toiminnassa on mukana yli 20 varsinaista jäsentä ja toistakymmentä koejäsentä – unohtamatta tietenkään ansioituneita kunniajäseniämme ja senaattoreitamme. Joukossamme on niin asiantuntijoita, duunareita, opiskelijoita, johtajia sekä yrittäjiä. Kauttamme voit siis verkostoitua yli 70 mahtavaan ihmiseen pelkästään Forssan seudulla! Tiesitkö muuten, että muutamat jäsenemme ovat löytäneet kamarissa kerryttämiensä verkostojen avulla myös uuden työpaikan?

”Olen saanut nuorkauppakamarista valtavasti uusia ystäviä, eikä tätä toimintaa suotta sanota maailman parhaaksi harrastukseksi. Kerryttämäni verkostot ovat auttaneet minua myös eteenpäin urallani ja olenkin löytänyt kamariystävieni kautta peräti kaksi työpaikkaa.”

Sari Pajunen, talouskoordinaattori Talous ja nuoret TAT

”Nuorkauppakamarissa minua houkutteli erityisesti mahdollisuus kokeilla rohkeasti uusia asioita. Tässä porukassa voi rohkeasti mennä epämukavuusalueelle pelkäämättä epäonnistumista. Tekemällä oppii parhaiten ja apua, neuvoja sekä palautetta on aina saatavilla – myös kamarin ulkopuolisiin asioihin.”

Timo Kallio, yrittäjä, Forssan Huoltopalvelu

Kokeile, kehity ja opi tekemällä

Yleisimmät syyt liittyä nuorkauppakamariin ovatkin halu verkostoitua sekä kehittää itseään. Uskomme, että yksi parhaista keinoista oppia uutta, on kokeilla ja tehdä asioita käytännössä. Siksi Forssan Seudun Nuorkauppakamari järjestää aktiivisesti erilaisia projekteja, joissa jäsenemme saavat monipuolista kokemusta erilaisista tehtävistä.

Nuorkauppakamarissa myös hallituspaikat vaihtuvat vuosittain, jotta mahdollisimman moni jäsen saa kokemusta eri osa-alueilta. Onkin hyvin mahdollista, että tämän vuoden tiedottaja vastaa ensi vuonna kamarimme talousasioista. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että kamarissa ketään ei jätetä yksin, vaan apua on aina tarjolla.

Tarjoamme jäsenillemme myös mahdollisuuden osallistua lukuisiin erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin paikallisesti ja kansainvälisesti. Järjestämiemme koulutusten aiheet vaihtelevat jäseniemme tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Viime aikoina olemme järjestäneet esimerkiksi sijoittamiseen ja LinkedIn-viestintään liittyviä koulutuksia.

Pidä hauskaa hyvässä seurassa

Vuonna 1968 perustetun kamarimme toimintaan kuuluvat olennaisesti myös hauskanpito sekä perinteiden vaaliminen. Pikkujoulut, puheenjohtajan kesäpäivät, rapujuhlat ja vappusillis ovat vain muutamia esimerkkejä yhteisistä juhlista, joita järjestämme vuosittain. Kansallisella- ja aluetasolla moniin kokouksiin ja tapahtumiin liittyy myös iltagaala, jolloin on lupa pukea ykköset ylle ja nauttia glamourista hyvän ruoan, juoman ja seuran kera. Järjestämme aktiivisesti myös monia koko perheelle soveltuvia tapahtumia

Olisitko sinä yksi nuorkauppakamarilaisista?

Nuorkauppakamaritoiminta on täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Osa hakee harrastuksesta oppia johtamiseen ja osa verkostoa bisnekseen. Toiset taas hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.