Joulupuu-keräys

Joulupuu-keräyksen ja hyväsydämisten ihmisten avulla tullaan keräämään tänäkin vuonna valtava määrä joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi haastavassa tilanteessa.

Lisätietoja vuoden 2021 keräyksestä tulossa pian.

Projektipäällikkönä toimii vuonna 2021 Jouni Karjala. jouni.karjala@jci.fi

Joulupuu-keräys on toteutettu useimmiten keräyspisteillä Forssan Citymarketissa, Forssan Prismalla ja OP Lounaismaan Forssan konttorilla. Keräyspisteelle on voinut tuoda paketoimattomia lahjoja lapsille taaperoikäisestä teiniin.

Forssan seudun nuorkauppakamari toimittaa lahjat FSHKY:n sosiaalityölle, joka järjestää vähävaraisille perheille tilaisuuden tulla noutamaan lapsilleen lahjan. Monille lapsille tämä lahja on joulun ainut lahjapaketti.Projektin toteuttaa nuorkauppakamarilaisten jäsenet ja projektitiimi vaihtuu vuosittain niin kuin muissakin nuorkauppakamarin projekteissa. Näin mahdollistamme jäsentemme projektioppimisen eri rooleissa.

Joulupuu-keräys on nuorkauppakamareiden valtakunnallinen projekti, joka toteutetaan paikallisesti eri nuorkauppakamareiden toimesta.

Jos haluat olla mukana järjestämässä unohtumattomia tapahtumia, liity mukaan Forssan seudun nuorkauppakamariin.