Projektitkin ovat kouluttautumista, niissä opitaan tekemällä.

Nuorkauppakamariin lähtee mukaan yleensä he, joiden kalenteri on muutenkin jo täynnä.

Forssan nuorkauppakamarin senaattori

Forssan Seudun Nuorkauppakamari toteuttaa aktiivisesti erilaisia projekteja, joissa pääsee oppimaan yhdessä tekemällä muun projektitiimin kanssa. Projekteissa pääset ideoimaan ja toteuttamaan itseäsi, opit uutta ja verkostoidut tehokkaasti muihin kamarilaisiin sekä seudun toimijoihin.

Jokaisen projektin takana on projektitiimi. Välillä hieman pienempi, välillä suurempi projektista ja vuodesta riippuen. Projektitiimille valitaan projektipäällikkö, joka vastaa kokonaisuudesta ja projektin etenemisestä. Tiimin tärkeimmät toimijat ovat yleensä kuitenkin ne, jotka hoitavat erilaisia tehtäviä viestinnästä sponsorien hankintaan ja myymisestä tapahtumaorganisointiin.

Pääsääntöisesti yksi henkilö toimii kussakin projektissa projektipäällikkönä vain kerran ja seuraavana vuotena tehtävä siirtyy toiselle. Näin ylläpidämme oppimisjärjestön tehtävien vaihtuvuutta ja samalla mahdollistamme projektien muovautumisen tekijöidensä mukaan.

Tulossa on useita mielenkiintoisia projekteja, joista jokainen tarvitsee hyvän tiimin onnistuakseen. Projektit tehdään vapaaehtoisena harrastustoimintana vapaa-ajalla. Me nuorkauppakamarilaiset olemme aktiivisia ja saamme usein kiireisen kalenterin täyteen mitä mielenkiintoisimpia tapahtumia ja projekteja.