Forssan Seudun Nuorkauppakamari järjestää Suomen Nuorkauppakamarien frisbeegolfmestaruuskilpailut 10. syyskuuta. Kisaratana toimii tapahtuman pääyhteistyökumppanin Eerikkilän Sport & Outdoor Resortin kesäkuussa avattava 18-väyläinen frisbeegolfrata Tammelassa.

– Koska kisa järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, haluamme pitää tapahtuman yksinkertaisena. Mestaruudet ratkeavat siis yhden heittokierroksen jälkeen ja mukaan mahtuu 72 pelaajaa, tapahtuman projektipäällikkö Johanna Hento kertoo. 

Hento korostaa, että tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lajista innostuneet taitotasosta riippumatta. Kisassa on myös omat luokkansa naisille ja miehille. Myös avecit ovat tervetulleita kisaan, mutta heitä ei voida kruunata SNKK:n frisbeegolfmestareiksi. 

– Pääsimme puheenjohtajamme Sari Pajusen kanssa koeheittämään Eerikkilään avattavan uuden frisbeegolfradan jo keväällä ja suurin osa väylistä on hyvin aloittelijaystävällisiä. Ennen varsinaista kisakierrosta tarjolla on myös heitto-opastusta. 

Kisapäivä sisältää muutakin ohjelmaa ja nuorkauppakamaritoiminnalle tuttuun tapaan aikaa on jätetty myös verkostoitumiselle ja rennolle yhdessäololle. 

– Tapahtuma alkaa yhteisellä lounaalla, joka sisältyy osallistumismaksuun. Olemme myös varanneet kilpailijoiden käyttöön Eerikkilän loungen ja klubisaunat, jossa mahdolliset jälkipelit voidaan käydä, Pajunen naurahtaa. 

Touhua ja tekemistä koko perheelle

Syksyllä järjestettävät SNKK:n frisbeegolfin mestaruuskisat ovat ensimmäiset laatuaan, mutta Hennon ja Pajusen toiveena on, että kisasta tulee joka vuotinen perinne. 

– Frisbeegolf on saavuttanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa viime vuosien aikana. Uskon, että lähivuosina frisbeegolfkentät toimivat myös yhä tärkeämpänä kohtaamis- ja verkostoitumispaikkoina perinteisen golfin tavoin, Hento sanoo. 

Naisten kokemuksen mukaan myös kamarilaisista yhä useampi viettää enemmän tai vähemmän aikaa heittämässä.

– Oman kamarimme jäsenistäkin noin puolet on innostunut lajista. Kisaan kannattaa siis ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä paikat saattavat mennä hyvin nopeasti. Nopeimmat ilmoittautujat lunastavat kisapaikan itselleen myös early bird -hinnoilla, Pajunen sanoo. 

Pidemmältä tuleville kisaajille Hennolla ja Pajusella on hyviä uutisia, sillä Eerikkilän kanssa solmitun yhteistyökumppanuuden myötä nuorkauppakamarilaisilla on mahdollisuus yöpyä aivan kisapaikan läheisyydessä alennushintaan. 

– Suosittelemmekin varaamaan kalenteriin koko viikonlopun ja nauttimaan Eerikkilän upeista liikunta-, majoitus- ja ruokailumahdollisuuksista vaikka koko perheen kesken, naiset vinkkaavat. 

Tarkemmat tiedot, aikataulu ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä: https://forssajc.fi/tapahtumat/frisbeegolf/

Lisätietoa: 

Johanna Hento, projektipäällikkö
puh. 0400520190, johanna.hento@jci.fi

Sari Pajunen, puheenjohtaja
puh. 040 528 4945, sari.pajunen@jci.fi

Lue myös