Forssan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämän Forssan seudun Vuoden teko kilpailun finalistit on nyt valittu. Ehdotuksia kilpailuun tuli paljon, joista raati valitsi viisi finalistia. Raatiin osallistuivat Forssan Seudun Nuorkauppakamarin vuoden 2023 puheenjohtaja Timo Kallio, Lounaismaan Osuuspankin markkinointipäällikkö Emmi Palomäki, Forssan Yrityskehityksen toimistosihteeri Elina Eriksson, Forssan Seurakunnan kirkkoherra Esa Löytömäki ja Vuoden teko 2022 voittaja, ultrajuoksija Janne Korpela. 

Finaaliviisikosta valitaan voittaja äänestyksellä, johon kaikki seutulaiset voivat osallistua. Sähköinen äänestys tapahtuu osoitteessa https://forssajc.fi/vuoden-teko ja perinteisesti paperilapulla voi äänestää Pikku Pistrinassa, osoitteessa Hämeentie 11. Äänestysaika on 1.1.-14.1.2024. Voittaja julkaistaan ja palkitaan Forssan Seudun Nuorkauppakamarin järjestämässä nuorkauppakamarilaisille suunnatussa A-alueen kickoff tapahtumassa 20.1.2024. 

Forssan Retonkihovi

Forssan Retonkihovissa on lämmin henkilöstö ja asukkaiden läheiset ovat tyytyväisiä. Retonkihovissa on tapahtunut muutosta parempaan ja on päästy ”vaikeuksien kautta voittoon”. Henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen ja tekee työtä suurella sydämellä, tavoitteena parhaan mahdollisen arjen tarjoaminen asukkaille. Retonkihovissa korostuu hyvä yhteishenki ja toimiva työyhteisö. 

Feeniks Basket Unified

Kaikenikäiset kehitysvammaiset tai muuta erityistä tukea tarvitsevat urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Unified-porukassa pelaa eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia, miehiä ja naisia ja kaikki hyväksytään sellaisina kuin ovat. Liikunnan ilo, yhdessä tekeminen, kavereiden kannustaminen ja hyvä meininki ovat vahvasti läsnä. 

Jaana Harju/Jamske Oy

Paikallisen puhtausalan yrityksen Jamske Oy:n toimitusjohtaja Jaana Harju tekee työnsä ohessa paljon muutakin, auttaa vähäosaisia ja muita apua tarvitsevia. Hän ottaa vastaan lahjoitustavaraa ja välittää henkilökunnan kanssa niitä tarvitseville. Jaana pitää hyvää huolta työyhteisöstä ja lisäksi yritys on kehittyvä ja uudistuva. Jaana tekee paljon työtä puhtausalan arvostuksen nostamiseksi ja alan houkuttelevuuden parantamiseksi.

Forssan Holjat toimikunta

Korona-ajan jälkeen Holjat pystyi nousemaan ja uudistumaan. Yhteistyö United Festivalsin kanssa takasi tapahtuman jatkumisen, joka hyödyttää koko seutua. Yhteistyö sujui mallikkaasti ja tämän vuoden Holjat onnistuivat hienosti.

Forssa 100 musiikkinäytelmä

Forssa 100 musiikkinäytelmä oli nuorten yhteinen ponnistus, hienoa tekemistä ja yhteen hiileen puhaltamista. Näytelmä toi Forssan historiaa hienosti esille ja oli oiva ajoitus Forssan 100. juhlavuoteen.

Lue myös