Suomen Nuorkauppakamarit ry:n A-alueen aluetiimi valittiin 23. syyskuuta Helsingissä järjestetyssä aluevaalikokouksessa. Forssan Seudun Nuorkauppakamari sai johtoon myös oman edustuksensa, kun forssalainen Sari Pajunen valittiin aluekoordinaattoriksi vuodelle 2024. 

– Tehtävänäni on toimia alueen varapuheenjohtajana sekä kouluttaa ja tukea ensi vuonna virkaan astuvia puheenjohtajia. Lisäksi pääsen mukaan järjestämään alueen tapahtumia ja kokouksia, Pajunen intoilee.

Alue A on Suomen Nuorkauppakamarien suurin alue, joka kattaa lähes koko Etelä Suomen. Alueella on 21 kamaria, joiden toiminnassa on mukana yli 1550 työelämän päätöksentekijää ja aktiivista vaikuttajaa. Aluekoordinaattorin paikasta käytiin tiukka kamppailu kolmen kovan ehdokkaan kesken, mutta Pajusen konkreettisiin suunnitelmiin perustunut vaalikampanja nosti hänet lopulta aluetiimiin. 

– Hain aluetiimiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten ja olen iloinen, että tulin tällä kertaa valituksi. Toimin viime vuonna Forssan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtajana ja koen nyt olevani valmiimpi tulevaan virkaan, kun oma puheenjohtajaputkeni alkaa olla kokonaisuudessaan loppusuoralla. 

Paukkuja myös paikalliseen toimintaan

Pajunen aloitti Forssan Seudun Nuorkauppakamarin valmistautuvana puheenjohtajana vuonna 2021, jota seurasi vuosi puheenjohtajana. Kuluvana vuonna hän on toiminut hallituksessa väistyvänä puheenjohtajana tehtävänään tukea ja sparrata hallitsevaa puheenjohtajaa. 

– Puheenjohtajaputken lisäksi olen toiminut kamarissamme rahastonhoitajana, tapahtumavastaavana, sihteerinä ja tiedottajana. Aluetiimin ohella aion jatkaa aktiivista työtä myös omassa kamarissamme, Pajunen lupaa. 

Aluekoordinaattorin virkaan valmistautumisen lisäksi Pajusen loppuvuoden suunnitelmiin kuuluukin Forssan Businesstreffien valmistelua ja koejäsenpolun läpivientiä. 

– Haluan nostaa esille myös sen, että vaalikampanjani taustalla toimi laaja joukko oman kamarimme nykyisiä ja entisiä jäseniä. On helppo tähdätä korkealle, kun ympärillä on luotettava tukiverkosto, Pajunen kiittelee. 

Pajunen toivottaa myös uudet jäsenet tervetulleeksi Forssan Seudun Nuorkauppakamariin, sillä syksyn koejäsenhaku on nyt auki 8.10. asti. 

– Jäseneksi voivat liittyä kaikki alle 40-vuotiaat itsensä kehittämisestä ja verkostoitumisesta kiinnostuneet. Toimintaamme voi tulla aluksi vaikka vain tutustumaan ja katsomaan löytyisikö tästä samanlainen intohimo ja harrastus, mitä omalla kohdallani on käynyt. 

Lisätietoa: Sari Pajunen, p. 040 528 4945 

Forssan Seudun Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaiden nuorten aikuisten kehittymis-, kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestö, joka vaikuttaa aktiivisesti Forssan talousalueella.Yhdistyksen tavoitteena on edistää Forssan seudun elinvoimaisuutta tulevaisuuden osaajia ja johtajia kasvattamalla.

Lue myös