Tähän alkuun perinteiset vuodenvaihteentoivotukset, kipakat pakkaskelikommentit ja sitten asiaan.

Tämä vuosi on taatusti erilainen kuin edelliset. Niin kuin kaikki muutkin vuodet. Meille kaikille. Mutta minulle erilaisen lisäksi se on myös erityinen. Erityinen siksi, että saan toimia JCI Forssan seudun puheenjohtajana. Puheessani vaalikokouksessa puhuin luottamuksesta, johon haluan perustaa tämän alkaneen vuoden. Kiitos siitä, että te nuorkauppakamarilaiset olette luottaneet minuun!

Erityinen tämä alkanut vuosi on myös siksi, olen saanut mahtavan aktiivisen hallituksen. Ette uskokaan millaista tekemisen riemua heissä on. Suurin toiveeni tulevaa vuotta kohtaan onkin se, että tämä heistä huokuva innostus tarttuisi myös hallituksen ulkopuolelle.

Te kamarilaiset teette tämän alueen JCI- toiminnasta vaikuttavaa, sitä ei tee pelkästään puheenjohtaja tai hallitus. Toivon myös, että pystyn mahdollistamaan hallituksen aktiivista työskentelyä ja sitä kautta kamarin jäsenten toimintaa. Ja onneksi sitä on tänä vuonna luvassa. Jos ei fyysisesti läsnä isolla porukalla, niin sitten pienissä porukoissa, mutta yhdessä. Kaikissa meissä on se pieni tai iso JC-sydän, joka haluaa oppia uutta, tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja ja ennen kaikkea mahdollistaa tälle porukalle unohtumattomia kokemuksia.

Luotan siihen täysin, että tänä vuonna saamme taas uusia koejäseniä, koejäsenistä uusia jäseniä ja jäsenistä uudestaan toiminnasta innostuvia tekijöitä, koska meillä kaikilla on jo kaipuu ihmisten ja ystävien pariin

Puheenjohtajana tänä vuonna lupaan olla oma itseni. Innostuva, innostava, hassu ja hauska, analyyttinen, pohtiva ja nopealiikkeinen tunteiden kuljettama. Me kuljemme kaikki omina itsenämme ja tuomme mukanamme omat ajatuksemme ja tunteemme. Ei unohdeta niitä kotiin, kun lähdetään harrastuksiin tai töihin. Ollaan aidosti läsnä toisillemme ja hyväksytään toisemme kaikkine vahvuuksineen ja heikkouksineen. Siinä piilee niin elämän kuin kamaritoiminnan suola.

Loppuun vielä kiitos vielä Jounille viime vuodesta! Me tänä vuonna olemme paljon valmiimpia toteuttamaan erilaista kamarivuotta vain siksi, että viime vuoden puheenjohtajat jaksoivat vaikeissa tilanteissa pysyä vahvoina. Jouni oli poikkeustilanteesta huolimatta aktiivinen tehtävässään ja sai vuoden pestin hoidettua kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Kiitollisena siis viime vuoden opeista lähdemme kohti uusia suunnitelmia ja arvaamattomia tilanteita.

Terveisin,
Hanna
PRES 2021
JCI Forssan seutu