Forssan Seudun Nuorkauppakamarin vuosikokous 2021 järjestettiin koronarajoituksia noudattaen. Kuvassa vasemmalta oikealle PRESS Hanna Segarra, senaattori Erja Lehtimäki, IPP Jouni Karjala, SECY Eero Hirvikoski ja LOM Ville Kujansuu.

Kamarimme vuosikokous järjestettiin torstaina 25.2.2021 hybriditapahtumana heti uusia koronarajoituksia noudattaen. Hallituksen jäsenten lisäksi meillä oli kunnia saada paikan päälle myös senaattori Erja Lehtimäki, joka toimi kokouksen puheenjohtajana.

Vuosikokouksessa käsiteltiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä tämän vuoden toimintasuunnitelma. Jounin esitellessä vuoden 2020 tapahtumia oli mukava huomata, että hankalista ajoista huolimatta kamarissamme tapahtui yllättävän paljon ja etenkin koulutuksia järjestettiin viime vuonna ennätysmäärä!

Puheenjohtajamme Hannan laatimasta toimintasuunnitelmasta kävi ilmi, että myöskään tästä vuodesta ei tule puuttumaan projekteja, tapahtumia ja koulutuksia. Kun asenne on kunnossa ja puhallamme yhteen hiileen, pystymme järjestämään paljon myös rajoituksia noudattamalla.

Kiitos myös Forssan Yrityskehitykselle kokoustiloista!

Lue myös