Kamarimme hallitus on saanut myös uutta verta, kun Saku Välkki aloitti koulutusvastaavana. Miehellä riittääkin tänä vuonna kiireitä, sillä kamaritoiminnan lisäksi hän opiskelee rahoitusta ja työskentelee kahdessa eri yrityksessä.

”Liityin nuorkauppakamariin vuonna 2018 ja hitsauduimme silloisen koejäsenporukan kanssa tiiviisti yhteen. Kolmikkomme tunnetaan edelleen kamarin sisällä Tupu-Hupu-Lupu -ketjuna. Kaksi meistä täydentää parhaillaan hallituksen jo muutenkin timanttista kokoonpanoa.

Paras kamarimuistoni on kuitenkin jo vuoden 2017 pikkujouluista. Oli mahtava huomata, miten hyvin minut otettiin jo silloin vastaan , vaikka itseäni alkuun hieman jännittikin. Se vahvisti päätöstäni kamariin liittymisestä.

Kamaritoiminta on opettanut minulle paljon asioita, kuten projektinjohtamista ja esiintymistä. Koulutusvastaavana pääsen osaltani vaikuttamaan myös siihen, millaisia koulutuksia oma kamarimme tarjoaa. Jäseniemme toiveesta keväälle on suunnitteilla ainakin jo luentosarja sijoittamisesta.  

Seuratkaahan innolla kamarin tekemisiä ja lähtekää mukaan tapahtumiin sekä toimintaan! Asun itse Helsingissä, mutta se ei ole silti este aktiiviselle osallistumiselle, vaan paljon on kiinni omasta asenteesta.”

Lue myös