Jouni Karjala on monille tuttu kasvo turuilta ja toreilta. Maatilan pyörittämisen ohella Jouni työskentelee verkkokauppajärjestelmiä tarjoavassa Nethit Systems Ltd Oy:ssä. Tänä vuonna hän jakaa oman kamarimme lisäksi osaamistaan myös A-alueen aluetietohallintopäällikkönä.

”Lähdin mukaan kamaritoimintaan yhdessä Kallion Timon kanssa vuonna 2012 hänen isänsä suosituksesta. Kamaritoimintaa on siis takana lähes 10 vuotta ja olen ehtinyt toimia niin rahastonhoitajana sekä koulutus -ja kansainvälisyysvastaavana. Nyt minulla on käynnissä viimeinen vuosi kolmevuotisesta puheenjohtajaputkesta.

Nuorkauppakamari on opettanut johtamistaitoja, rohkeutta heittäytyä ja esiintyä, mutta parasta tässä toiminnassa on mielestäni verkostoituminen. Olen saanut kamaritoiminnan kautta valtavasti ystäviä ympäri Suomea. Tänä vuonna yksi tavoitteeni onkin osallistua kaikkiin mahdollisiin kokouksiin.

Paras muistoni nuorkauppakamarista on ehdottomasti Tallinnassa vuonna 2019 järjestetty maailmankokous. Kamaritoiminnan avulla olen päässyt näkemään myös monia uusia paikkoja, joihin ei ehkä muuten olisi tullut lähdettyä – niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Vuodelta 2021 toivon, että voimme viettää enemmän aikaa yhdessä. IPP on ainakin aina valmis pitämään seuraa!

Lue myös