Kun hallituksessa on tarvetta lisäkäsille, niin kenet on helppo houkutella mukaan? No tietysti Forssan Huoltopalvelu Oy:n yrittäjänäkin toimiva Timo Kallio! Tämä joka paikan höylänäkin tunnettu mies vastaa tänä vuonna kamarimme projektitoiminnasta.

”Olen toisen polven kamarilainen ja olemme veljeni kanssa käytännössä kasvaneet mukaan nuorkauppakamaritoimintaan. Isäni teki hienon kamariuran ja hän on edelleen mukana kunniajäsenen roolissa.

Omaa kamariuraa minulla on takana jo lähes kymmenen vuotta. Kamarissa minua houkutteli erityisesti mahdollisuus kokeilla rohkeasti uusia asioita. Tässä porukassa voi mennä epämukavuusalueelle pelkäämättä epäonnistumista. Nuorkauppakamarissa on uskomattomasti voimaa ja yhteishenkeä. Apua, neuvoja sekä palautetta on aina saatavilla – myös kamarin ulkopuolisiin asioihin.

Paras muistoni kamarista on Salon aluekokous vuodelta 2014. Meillä oli koossa mahtava rytmiryhmä, jonka kanssa sattui ja tapahtui.

Toivonkin, että pääsisimme jo vuoden 2021 aikana nauttimaan taas toistemme seurasta kasvotusten projektien ja tapahtumien kautta. Tavoitteenani on saada projektit pyörimään maailman tilanteesta riippumatta. Poikkeusajat tai ei, kamaritoiminnalla on aina positiivisuustakuu.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!”

Lue myös