Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä esittelyssä on nainen näiden somepostausten takaa. Eli mainostoimisto Mainossatamastakin monelle tuttu Johanna Hento.

”Tapani mukaan harkitsin nuorkauppakamariin liittymistä pitkään ja hartaasti. Onneksi kuitenkin lähdin koejäseneksi vuonna 2019, sillä se on ollut yksi parhaimpia päätöksiäni. 

Olen ihmisenä sellainen, että minulla pitää olla aina jotain tekemistä ja kamaritoiminta on vastannut tähän tarpeeseen loistavasti. Koejäsenvuotenani taisinkin olla mukana lähes kaikissa kamarimme projekteissa. 

Tänä vuonna aion tosin jättää projektit vähemmälle, sillä vastaan kamarimme tiedottamisesta. 

Paras muistoni on ehdottomasti Naantalin A-alueen vuosikokouksesta vuodelta 2019. Sen viikonlopun aikana sain konkreettisesti kokea sen, mistä nuorkauppakamaritoiminnasta todella on kyse. Eli oppimisesta, verkostoitumisesta, hauskanpidosta sekä mahtavista ihmisistä.

Toivon, että vuosi 2021 tuo tullessaan kamariimme monia uusia jäseniä. Viime ajat ovat olleet haastavia etenkin koejäsenille, kun kasvokkain tapahtuvia kohtaamisia ei juuri ole ollut. Haluan kuitenkin tsempata kaikkia jaksamaan vielä hetken. Kunhan tilanne sen sallii, Forssan seudulla tullaan näkemään yksi aktiivisimmista kamarivuosista pitkään aikaan.

Lue myös