Seuraavaksi esittelyvuorossa on hallituksemme nuorin jäsen ikävuosilla, mutta ei kamarivuosilla mitattuna. Eli Envor Groupilla  logistiikan parissa työskentelevä Eero Hirvikoski.

”Liityin Forssan Seudun Nuorkauppakamariin vuonna 2018 ja lähdin heti seuraavana vuonna mukaan hallitukseen. Olen vastannut kamarin sisäisistä tapahtumista sekä projekteista. Tänä vuonna toimin sihteerinä ja toivon, että lähivuosina pääsen vetämään myös puheenjohtajan virkaa. 

Paras muistoni kamarista on BusinessTreffit 2018, joista otin vetovastuun heti koejäsenvuotenani. Kamaritoiminta on opettanut minulle paljon projektityöskentelystä, johtamisesta ja verkostoitumisesta. Koen, että näistä taidoista on ollut hyötyä myös työssäni. 

Eikä tietysti saa unohtaa kilistelyä.  Hauskanpito kuuluu olennaisesti mukaan kamaritoimintaan ja kaikkien projektien keskellä täytyy muistaa, että kyseessä on harrastus ja oppimisjärjestö. Yhtenä tavoitteenani elämässä on kokea uusia asioita ja nuorkauppakamari tarjoaa loistavan mahdollisuuden siihen.

Verkostoituminen ja uusien ihmisten tapaaminen on minulle kamaritoiminnan suola  ja toivon, että vuodesta 2021 tulee sosiaalisempi, kuin edeltäjästään. Ainakin oman kamarimme kesken, jos ei muuten.

Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa tapahtumissa ja koulutuksissa, joita hallituksemme on jo kovasti suunnitellut.”

Lue myös