Rahastonhoitaja, tiedottaja, vaalikampanjapäällikkö, sihteeri, projektipäällikkö ja nyt valmistautuva puheenjohtaja. OP Lounaismaalla työskentelevällä Sari Pajusella on ollut monta roolia Forssan Seudun Nuorkauppakamaritoiminnassa ja tämän helposti innostuvan naisen tuntien lisää on tulossa.

”Liityin koejäseneksi vuonna 2017 ja pääsin heti vauhdilla mukaan, kun kiersin senaattori Sanna Heinon kanssa vuoden 2018 vaalikokouksissa kampanjoimassa. Kiertue huipentui kansalliseen vaalikokoukseen, joka jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Olenkin havainnut, että kun ympärilläni on innostavia ja samanhenkisiä ihmisiä, pystyn mihin vain. Etenkin oman kamarin jäsenistä on tullut hyviä ystäviä ja osa heistä osallistui myös häihini.

Kamaritoiminta on opettanut minulle valtavasti hallitustyöskentelystä, verkostoitumisen merkityksestä sekä tapahtumajärjestämisestä. Toivon, että tänä vuonna voimmekin järjestää taas useampia tapahtumia. Esimerkiksi Business Treffejä odotan todella paljon. Vuosi 2021 on jännittävä myös siinä mielessä, että valmistaudun kamarimme seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Kannustan kaikkia lähtemään mukaan kamaritoimintaan. Se vie juuri sen verran aikaa ja panostusta, kun itselle sopii, mutta antaa valtavasti enemmän: ystäviä, verkostoja, matkustamista ja ihania muistoja. Nuorkauppakamaritoimintaa ei suotta sanota maailman parhaaksi harrastukseksi.”

Lue myös