Yrittäminen saattaa olla toisinaan melko yksinäistä puuhaa, vaikka ympärillä olisikin hyvät kumppanit ja työkaverit. Mutta onneksi on Forssan Seudun Nuorkauppakamari, johon myös mainostoimisto MAK Median yrittäjä Ville Kujansuu liittyi vuonna 2019 kehittääkseen itseään ja verkostoituakseen.

”Liityin nuorkauppakamariin yhtiökumppanini ehdotuksesta. Koejäsenvuosi ja etenkin sen startannut Forssassa perinteisesti järjestettävä A-alueen Kick-off -tapahtuma iltagaaloineen oli ikimuistoinen kokemus.

Siirryin koejäsenestä suoraan hallitukseen, jossa vastasin ensimmäisenä vuonna kansainvälisyysasioista. Kamarissa hallituspaikat vaihtuvat vuosittain, jotta mahdollisimman moni oppii uutta. Tänä vuonna vastaan tapahtumista ja olen mukana myös kansallisessa viestintätiimissä graafisena suunnittelijana.

Kamaritoiminta on opettanut minua olemaan rohkeampi ja olen huomannut myös sosiaalisten taitojeni kehittyneen. On myös mukavaa, että voin jakaa kamarissa osaamistani muille.

Vuosi 2021 pitää sisällään varmasti haasteita ja rajoituksia, mutta toivottavasti voimme järjestää enemmän tapahtumia. Tavoitteenani on keksiä ja järjestää ainakin jotain uutta ja erilaista, joten kannattaa seurata tiivistii kamarin viestintäkanavia. ”

Lue myös