Sanna Järvi

Koska hallituksessamme on paljon suht tuoreita nuorkauppakamarilaisia, on joukossa hyvä olla myös yksi tietopankki ja perään katsoja. Ravintola Pikku Pistrinan yrittäjä Sanna Järvi onkin nainen paikallaan kamarin kirstunvartijana ja kansainvälisyysvastaavana.

”Hotelli Pumpulienkelissä järjestettiin aluevaalikokous vuonna 2008, ja vastasin järjestelyistä työni puolesta. Viikonlopun aikana näin, mistä nuorkauppakamaritoiminnassa parhaimmillaan on kyse ja päädyin hakemaan koejäseneksi siltä istumalta.

Helposti innostuvana ihmisenä olen ehtinyt mukaan useampiin projekteihin ja virkoihin kuin pystyn muistamaan. Paras muistoni on kuitenkin puheenjohtajuusvuosi kaikkine haasteineen ja onnistumisineen.

Kamari on hyvä paikka kehittää itseään, sillä täällä pääsee poistumaan mukavuusalueeltaan. Olen esimerkiksi itse saanut lisää esiintymisvarmuutta ja nykyään koen oloni kotoisaksi ihmisten edessä. Samalla olen oppinut paljon ihmisten johtamisesta, mikä on nykyään todella tärkeä osa työtäni.

Parasta mitä kamarissa voi tehdä onkin hypätä rohkeasti syvään päätyyn. Nuorkauppakamari antaa enemmän kuin se ottaa, etkä taatusti jää yksin, vaikka et entuudestaan tuntisi ketään. Kokeile vaikka!”

Lue myös